Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Bakar Pågen glutenfritt bröd?

För att kunna baka glutenfritt bröd måste man isolera den glutenfria produkten från eventuella andra bageriprodukter som innehåller gluten. Detta med anledning av att vetemjöl gärna “flyger” runt i luften. Vi har i dagsläget inga glutenfria bröd i Pågens sortiment.

Kommentarer

  • Finns det inga planer på att baka laktos och glutenfritt bröd i framtiden.
  • Hej Elisabet!

    Alla våra matbröd är helt fria från all sorts mjölk (protein, laktos). Däremot kan vi inte baka glutenfritt bröd. Detta med anledning av att vetemjöl gärna “flyger” runt i luften. Glutenfria produkter måste bakas i en total mjölfri lokal.

    Ha en fin dag!
    Pågen Konsumentforum
  • Att inte baka glutenfritt bröd med ursäkt att vetemjölet flyger omkring, detta var nog den sämsta ursäkten.
    Vi skickar iväg folk till rymden.
    Syftar i detta mail på Pågens Energi, otroligt gott men lika otroligt förbjudet för oss glutenintoleranta.

    Skärpning Pågens ansvariga.
    Tänk Er själva hur mycket glutenintolerans det finns i bara Sverige, skulle detta vara så omöjligt att lösa. Låt oss alla andra få ta del av Era annars underbara bak.
    Framstå inte som bakåtsträvare.
    Ser fram emot ett bra svar.
  • Hej Sten!

    Tack för att du ville höra av dig! Det är härligt att höra ditt engagemang om glutenfritt bröd.

    Men hur gärna vi än skulle vilja kan vi inte baka glutenfritt bröd, eftersom det absolut inte får finnas vetemjöl någonstans i produktionen. Och som det ser ut idag har vi inte möjlighet att kunna baka glutenfritt bröd.

    Ha en fin dag!



    Pågen Konsumentforum

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.