Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Bakar Pågen glutenfritt bröd?

För att kunna baka glutenfritt bröd måste man isolera den glutenfria produkten från eventuella andra bageriprodukter som innehåller gluten. Detta med anledning av att vetemjöl gärna “flyger” runt i luften. Vi har i dagsläget inga glutenfria bröd i Pågens sortiment.

Kommentarer

  • Finns det inga planer på att baka laktos och glutenfritt bröd i framtiden.
  • Hej Elisabet!

    Alla våra matbröd är helt fria från all sorts mjölk (protein, laktos). Däremot kan vi inte baka glutenfritt bröd. Detta med anledning av att vetemjöl gärna “flyger” runt i luften. Glutenfria produkter måste bakas i en total mjölfri lokal.

    Ha en fin dag!
    Pågen Konsumentforum

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.