Har ni slutat med Fina?

Hej!

Har ni slutat med Fina? Hittar inte den nånstans. Den är ju såå goood!!

Kommentarer

 • Hej!

  Jag letar också efter detta bröd.

  Ingmarie
 • Hej Camilla och Ingmarie!

  Tack för er fråga!

  Tyvärr har vårt goda bröd Fina fått utgå ur sortimentet på grund av alltför låga försäljningsvolymer. Vi förstår så klart att det är trist för våra konsumenter som gillade det här brödet nu när vi inte längre bakar det.

  Det finns kanske andra goda bröd i vårt sortiment som kan fungera som en ersättare? Vi har i dagarna lanserat Bondlimpa som vi gärna tipsar om.

  Ha det fint!
  Sanna Konsumentkontakt
 • Tack för ert svar. Synd det var ett gott bröd men det innehöll mycket socker. Kan det vara därför försäljningssiffrorna gått ner?

  Hälsningar Ingmarie Björkman

 • Hej igen Ingmarie!

  När det gäller söta bröd är det av tradition så att svenska konsumenter tycker om sött bröd. Det vi kan göra som bagare är att erbjuda ett brett urval av produkter att välja mellan, och vara väldigt tydliga med vad de olika alternativen innehåller. Sen är det konsumenten som väljer utefter sina behov, och i slutändan bestämmer vilka produkter vi ska ha kvar i sortimentet. Den produkt som inte säljer åker ur butikshyllan!

  Ha det fint!

  Sanna Konsumentkontakt
 • Sååå trist! Den bästa limpan någonsin, enligt familjen. Den styrde valet av dagligvaruinköpen. Bytte butik om limpan var slut, vilket inte var ovanligt. Har provar er nya Bondlimpa och köper den aldrig mer, kladdig, för stora skivor, som en jättedegklump i magen till frukost. Hittar inte någon ersättare i ert sortiment! Sorgligt att det ska vara surdegar, fullkorn, russin och lingon mm i det mesta nu för tiden! Vi existerar fortfarande, som vill ha en gammal "vanlig" limpa!
 • Håller helt med Ann Huss. Pågens Fina är det bästa brödet andra blir väldigt "degia"
  Framför en gammal "vanlig" limpa.

 • Vi vill ha tillbaka fina i sortiment! De andra bröd i er sortiment är inte alls lika bra o det går inte att jämföra. Kom igen de övriga brödskivor” ser ut  som hästen hade födelsedag”!
 • Neeeeeeej!!!!
  Vad tråkigt!!!

  Den har länge varit min favorit också - Jag köpte minst 2-3 limpor åt gången, bara för att den inte alltid fanns i butik! Och nu är det alltså slut!?

  Kan ni inte publicera receptet så att man åtminstone kan börja baka den själv, kanske? Om vi inte kan påverka er att återuppta produktionen alltså ;-)

  Håller med de andra här på tråden - ni har ingen limpa som ens är i närheten av FINA... Antar att man nu får leta bland konkurrenterna för att se om de har något som approximerar denna gudomliga limpa?
 • Har oxå letat Fina höft som lågt, gick nu in på hemsidan för att se om den var borttagen som tyvärr verkar vara fallet 😉
 • Så roligt att höra att ni är så engagerade! .. och visst kan vi förstå att det är trist för er konsumenter som gillade brödet Fina nu när vi inte längre bakar det.

  Ha det fint!


  Sanna Konsumentkontakt
Inlägget är stängt för ytterligare kommentarer.