Till senaste kommentaren

Varför är era brödskivor så tjocka?

Hej Pågen,
Varför är era brödskivor så tjocka? Föreslår att ni testar en variant med "tunna skivor". Mackorna blir såå mycket godare!
Med vänlig hälsning Gabriella Blomberg

Kommentarer

  • Hej Gabriella!

    Tack för din fråga!

    Eftersom försäljningen avsevärt ökade efter att vi började skiva våra bröd förstod vi då att flertalet av våra konsumenter verkligen uppskattar att vi skivar bröden.

    Tjockleken på en brödskiva är anpassad efter vilken typ av bröd det handlar om. För ett ljust bröd passar det bättre med lite tjockare skivor medan ett fullkornsbröd blir godare att äta om skivorna är lite tunnare. Brödskivans tjocklek påverkar givetvis brödets karaktär som kan variera från 8 mm upp till 14 mm.

    Ha det fint!

    Pågen Konsumentforum

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.