Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Vad gör ni med gammalt bröd?

Vi arbetar för att det ska bli så lite svinn som möjligt, men det svinn som ändå uppstår återvinner vi i ett bra kretsloppssystem. Vårt mål är ett cirkulärt system med så liten negativ miljöpåverkan som möjligt – att minimera mängden restprodukter och ta hand om de rester som uppstår genom hållbar återvinning. Därför återvinner vi de bröd som inte sålts i butik och likaså de rester som uppstår i bagerierna, t.ex. kasserade bröd, kanter och degrester. I vårt unika system återvinner vi bröd till jäst  som vi använder till att baka nya bröd, och resten blir till djurfoder eller bioetanol i vår jästtillverkning.

Läs gärna mer om vårt arbete för att motverka svinn av bröd och vårt kretslopp på hur vi återvinner det svinn som trots allt uppstår.
Länka till: https://pagen.se/vi-bakar-med-karlek/vart-kretslopp/
Berith Informationschef Rapportera olämpligt innehåll

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.