Till senaste kommentaren
Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Vad händer med brödet som inte säljs?

Vi på Pågen har sedan lång tid tillbaka en unik kretsloppsmodell som vi är mycket stolta över. Allt bröd som blir över återanvänds. Majoriteten av det överblivna brödet blir till jäst i vårt jästeri. Resten blir till djurfoder eller bioetanol.

Du kan läsa mer i detalj här om vad vi gör och hur det går till.

Kommentarer

  • Jag tycker det vore smartare om brödet fick ligga en extra dag i butiken och säljas till halva priset innan ni tar tillbaka det. Ni måste ju tjäna mer på att jag köper brödet än att ni gör jäst av det. Jag skulle absolut köpa fyra-fem dagar gammalt bröd till halva priset! Det måste ju dessutom vara mycket bättre för miljön och klimatet om brödet blir uppätet i första steget.
  • Hej Karin!

    Vi tänker mycket på vårt kretslopp och har sen många år tillbaka jobbat på det här viset. I bifogad länk kan du läsa lite mer om det här.

    Ha det fint!
    Pågen Konsumentforum

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.