Hoppa till innehåll
Det verkar som om du inte tillåtit notifieringar i din webbläsare
Pågen
www.pagen.se Ring oss Reklamera en produkt Maila oss Facebook Instagram
  1. Forum
  2. Ingredienser

Ingredienser

  • Palmolja 30 jan, 2019
  • Hur definierar ni surdegsbröd? 23 jan, 2019
  • Varför har Pågen jäst i surdegsbröden? 23 jan, 2019
  • Använder ni burägg? 11 jan, 2019
  • Varför kan ni inte saluföra ett bröd som påminner om osötat tyskt lantbröd 16 dec, 2018 1
  • Vart kommer er kanel ifrån? 26 sep, 2018 1
  • Innehåller era produkter animaliskt eller vegetabiliskt fett? 25 jun, 2018 1
  • Varför innehåller brödet socker? 12 jun, 2018 5
  • Varför ni måste ha palmolja i era gifflar? 26 maj, 2018 8
  • Använder Pågen spannmål som har stråförkortats? 23 apr, 2018 6
  • Varför använder ni lakrits i Surdegsgoda? 23 apr, 2018 1
  • Har ni bröd som är utan mjölk och utan salt med jod? 6 apr, 2018 5
  • Är Brioche Gourmet Hamburgerbröd veganskt eller ej? 24 mar, 2018 1
  • Vart kan jag hitta näringsvärde per skiva? 11 mar, 2018 1
  • Vad är emulgeringsmedel? 14 nov, 2017 2
  • Vad betyder E-nummer? 14 nov, 2017 7
  • Bakar Pågen med animaliskt fett? 14 nov, 2017 2
  • Bakar Pågen med animaliskt emulgeringsmedel? 14 nov, 2017
  • Använder Pågen palmolja i sina produkter? 14 nov, 2017 19
  • Hur tänker Pågen kring ekologiskt? 14 nov, 2017 1
  • Varifrån kommer lingonen i LingonGrova? 14 nov, 2017

Sortera inläggen

  • Nyast
  • Senaste aktivitet
  • Flest kommentarer
Logga in som redaktör
Policy för innehåll och personuppgifter · Om cookies